Tassu ja kumppanit

Markkinointia pitkän linjan kokemuksella, palvelua verrattoman verkoston tuella

Tassu Sinervo

Sisällöntuottaja = copywriter, viestintäkonsultti, markkinointisuunnittelija, toimittaja

Olen Tarja "Tassu" Sinervo, Mediatassun perustaja ja omistaja. Olen pitkän linjan tekstintekijä sekä markkinoinnin ja media-alan ammattilainen. Aiemmin työskentelin muun muassa SEKissä copywriterina ja A-lehdillä asiakasviestinnän ja markkinoinnin parissa.

Tassu  vakiintui lempinimekseni jo vuosia sitten, joten oli luontevaa nimetä yritykseni Mediatassuksi ja Tarinatassuksi. 

Brändejä ja yrityksiä, joiden kanssa olen työskennellyt

Airport Taxi, Aktiivi-Instituutti*, Alko*, A-lehdet*, Anki*, Asuntosäätiö, Avainapteekit, Avain Yhtiöt*, B2B Digital*, Caruna, Empower*, Espoon kaupunki, FIM, Finnair, Fortum, Fyren Helsinki*, HAUS kehittämiskeskus, Helsingin aikuisopisto*, Hengitysliitto, HR4, Kemira, Kesko, Kiinteistömaailma, Kotijäätelö, Kotkamills, Laatuapteekit*, Lemminkäinen, Liikennevirasto*, Markkinointitoimisto Kitchen*, MediaPlanet*, Nokia, Nordea, Onninen, Orion, Otavamedia*, Patentti- ja rekisterihallitus*, Posti ja Postin Logistiikkapalvelut, Ramboll*, Rautaruukki (SSAB), Reima*, Santa Monica Networks, Sato, Skanska, Sonera, Steveco, Suomen luonnonsuojelun tuki ry, Taidekutomo Rasinmäki*, TallinkSilja, THL, Traficom*, Vantaan kaupunki, Valio, Valitut Palat, Saarioinen, UFF, UPM, Valitut Palat, Valmennus Vuosikello*, Vatajankosken Sähkö*, Viestintätoimisto Source*, Voimatori, VVO, Väylävirasto*, YEEA Work ja Youpret*.    

*tuoreimmat asiakkaat

Tunnen siis hyvin useita eri aloja, kuten

- elintarvike- ja kaupan ala
- ict, tietotekniikka, IoT, mobiili- ja laajakaistapalvelut
- rakentaminen ja asuminen
- logistiikka ja infra
- sähkönmyynti ja sähkönsiirto
- sosiaali- ja terveydenhuolto sekä lääketeollisuus
- terveys ja hyvinvointi
- matkailupalvelut
- koulutus, valmennus, konsultointi, HR ja johtaminen
- vaateteollisuus ja -kauppa
- metsä- ja terästeollisuus sekä LVI-ala


Kumppanit - sillä yhdessä hyvä tulee!

Pitkä ura mainos- ja mediamaailmassa on tuonut mukanaan mahtavan kumppaniverkoston. Tarvittaessa kontaktiverkostoni kautta hoituvat kaikki mainonnan ja markkinoinnin tehtävät. Pätevä tekijä löytyy, olipa kyseessä sitten visuaalinen/graafinen suunnittelu, valokuvaus, video-ohjaus ja -kuvaus, tekstikäännökset, yritysstrategiat, repro- tai painotyöt. Jos työsuma tai muu tekijä rajoittaa omaa tuotantokapasiteettiani, moni taitava copywriter-ystäväni on valmis tarttumaan toimeen puolestani. Tutustun ilolla myös uusiin alan ammattilaisiin!


Sanose - luotettavaa käännöspalvelua

Tarvitsetko luotettavaa ja korkeatasoista käännös- tai tulkkauspalvelua? Valitse asiantunteva, laadukas ja monipuolinen Sanose.

Minna Keso & Virma: liikkuva kuva

Graafiseen suunnitteluun sekä erilaisiin dokumentti- ja elokuvatuotantoihin keskittyvä huippuammattilainen. Lahjakas ja mukava nainen, jolla myös vahvat alan verkostot. Muista: Virma.

FYREN Helsinki

Halutessasi kokonaisvaltaisen sisältömarkkinoinnin strategian vauhdittamaan liiketoimintaa, FYREN suunnittelee strategian, prosessit ja toimintamallit huippukuntoon asiakkaita kutsuvaan omaan mediaan. Älyä ja sydäntä = FYREN.

Niko Stenfors - graafinen suunnittelu

Niko Stenfors tmi, visualisti vailla vertaa. Graafisen suunnittelun konkari, jolla hallussa mm. suoramarkkinointi. Suosittelen!

Markkinointitoimisto Kitchen

Olen Kitchenin kumppanisuunnittelija. Isoihin markkinointisuunnittelun konsepteihin suosittelen ottamaan yhteyttä Kitcheniin, joka muuttaa maailmaa mainonnan kautta. Kitchen

Kellerica

Graafisen suunnittelijan Rela Similän erityisosaamista ovat upeat kuvitteelliset kartat. Kannattaa tutustua: Kellerica

Mediatassu on Helsingin seudun kauppakamarin ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys.