Mediatassu & kumppanit

Tullaanhan tutuiksi!

Tassu Sinervo

Sisällöntuottaja eli copywriter, viestintäkonsultti, markkinointisuunnittelija ja toimittaja

Olen Tarja "Tassu" Sinervo, Mediatassun perustaja. Olen kokenut tekstintekijä sekä markkinoinnin ja media-alan ammattilainen. Olen työskennellyt muun muassa Kirjapajan tiedottajana, SEKissä copywriterina ja A-lehdissä markkinointisuunnittelijana ja toimituspäällikkönä.

Tassu  vakiintui lempinimekseni jo vuosia sitten, joten oli luontevaa nimetä yritykseni Mediatassuksi ja kuluttajapalveluni Tarinatassuksi

Mediatassun tarina

Mediatassu on 6-vuotias yritykseni. Yli 20 vuoden kokemus maan suurimmissa mainos- ja mediatoimistoissa on antanut mahdollisuuden kehittyä yhdessä alan huippujen kanssa.

Mediatassulle saavutettavuus on tärkeää. Videolla ei ole tekstitystä, mutta voit lukea sen sisällön oheisesta linkistä.

Kumppanit

Pitkä ura mainos- ja mediamaailmassa on tuonut mukanaan mahtavan kumppaniverkoston. Tarvittaessa kontaktiverkostoni kautta hoituvat kaikki mainonnan ja markkinoinnin tehtävät. Pätevä tekijä löytyy, olipa kyseessä sitten visuaalinen/graafinen suunnittelu, valokuvaus, video-ohjaus ja -kuvaus, tekstikäännökset, yritysstrategiat, repro- tai painotyöt. Tutustun ilolla myös uusiin alan ammattilaisiin!


Markkinointiviestintätoimisto Source 

Olen Sourcen kumppanisuunnittelija. Laajoissa markkinointisuunnittelun konsepteissa suosittelen ottamaan yhteyttä heihin. Source

Minna Keso & Virma: liikkuva kuva

Valokuvakseen, graafiseen suunnitteluun sekä erilaisiin dokumentti- ja elokuvatuotantoihin keskittyvä huippuammattilainen. Lahjakas ja mukava nainen, jolla myös vahvat alan verkostot. Muista: Virma.

FYREN Helsinki

Halutessasi kokonaisvaltaisen sisältömarkkinoinnin strategian vauhdittamaan liiketoimintaa, FYREN suunnittelee strategian, prosessit ja toimintamallit huippukuntoon asiakkaita kutsuvaan omaan mediaan. Älyä ja sydäntä = FYREN.

Niko Stenfors - graafinen suunnittelu

Niko Stenfors on visualisti vailla vertaa, suomalaisen suoramarkkinoinnin ykkösgraafikko. Hänen kanssaan olemme toteuttaneet monta hyvin toiminutta kampanjaa ja lehti-ilmoitusta. Suosittelen!

Kellerica

Graafisen suunnittelijan Riku Similän erityisosaamista ovat upeat kuvitteelliset kartat. Hänen kanssaan olen tuottanut näyttäviä infograafeja. Tutustu: Kellerica

Mediatassu on Helsingin seudun kauppakamarin ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys.