Tassu & kumppanit

Viestintää ja markkinointia pitkän linjan kokemuksella, palvelua verrattoman verkoston tuella

Tassu Sinervo

Sisällöntuottaja = copywriter, viestintäkonsultti, markkinointisuunnittelija ja toimittaja

Olen Tarja "Tassu" Sinervo, Mediatassun perustaja ja omistaja. Olen kokenut tekstintekijä sekä markkinoinnin ja media-alan ammattilainen. Aiemmin työskentelin muun muassa SEKissä copywriterina ja A-lehdillä asiakasviestinnän ja markkinoinnin parissa.

Tassu  vakiintui lempinimekseni jo vuosia sitten, joten oli luontevaa nimetä yritykseni Mediatassuksi ja Tarinatassuksi

Mediatassun tarina

Mediatassulle saavutettavuus on tärkeää. Videolla ei ole tekstitystä, mutta voit lukea sen sisällön oheisesta linkistä.

Kumppanit

Pitkä ura mainos- ja mediamaailmassa on tuonut mukanaan mahtavan kumppaniverkoston. Tarvittaessa kontaktiverkostoni kautta hoituvat kaikki mainonnan ja markkinoinnin tehtävät. Pätevä tekijä löytyy, olipa kyseessä sitten visuaalinen/graafinen suunnittelu, valokuvaus, video-ohjaus ja -kuvaus, tekstikäännökset, yritysstrategiat, repro- tai painotyöt. Tutustun ilolla myös uusiin alan ammattilaisiin!


Markkinointiviestintätoimisto Source 

Olen Sourcen kumppanisuunnittelija. Laajoihin markkinointisuunnittelun konsepteihin suosittelen ottamaan yhteyttä heihin. Source. 

Minna Keso & Virma: liikkuva kuva

Valokuvakseen, graafiseen suunnitteluun sekä erilaisiin dokumentti- ja elokuvatuotantoihin keskittyvä huippuammattilainen. Lahjakas ja mukava nainen, jolla myös vahvat alan verkostot. Muista: Virma.

FYREN Helsinki

Halutessasi kokonaisvaltaisen sisältömarkkinoinnin strategian vauhdittamaan liiketoimintaa, FYREN suunnittelee strategian, prosessit ja toimintamallit huippukuntoon asiakkaita kutsuvaan omaan mediaan. Älyä ja sydäntä = FYREN.

Niko Stenfors - graafinen suunnittelu

Niko Stenfors tmi, visualisti vailla vertaa. Graafisen suunnittelun konkari, jolla hallussa mm. suoramarkkinointi. Suosittelen!

Kellerica

Graafisen suunnittelijan Rela Similän erityisosaamista ovat upeat kuvitteelliset kartat. Kannattaa tutustua: Kellerica

Mediatassu on Helsingin seudun kauppakamarin ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys.