Tassu ja kumppanit
Markkinointia pitkän linjan kokemuksella, palvelua verrattoman verkoston tuella

Tassu Sinervo

Sisällöntuottaja = copywriter, viestintäkonsultti, markkinointisuunnittelija, toimittaja

Olen Tarja "Tassu" Sinervo, Mediatassun perustaja ja omistaja. Olen pitkän linjan tekstintekijä sekä markkinoinnin ja media-alan ammattilainen. 

Tassu  vakiintui lempinimekseni 20 vuotta sitten. Sillä nimellä minut tuntee moni suurenkin yrityksen markkinointipäättäjä, joten oli luontevaa nimetä yritykseni Mediatassuksi ja Tarinatassuksi. Ystävät antoivat lempinimen sanoen, että minulla on lämmin sydän, mutta myös päättäväisyyttä ja terävä havaintokyky. Liike-elämässä tarvitaankin sekä älyä että tunnetta, ja niitä saan onnekseni työssäni käyttää.

Brändejä ja yrityksiä, joiden kanssa olen työskennellyt

Airport Taxi, Aktiivi-Instituutti*, Anki*, Asuntosäätiö, A-lehdet*, Avainapteekit*, B2B Digital*, Caruna, Empower*, Espoon kaupunki, FIM, Finnair, Fortum, Fyren Helsinki*, HAUS kehittämiskeskus, Hengitysliitto, HR4, Kemira, Kesko, Kiinteistömaailma, Kotijäätelö, Kotkamills, Lemminkäinen, Liikennevirasto*, Markkinointitoimisto Kitchen*, Nokia, Nordea, Onninen, Orion*, Otavamedia*, Posti ja Postin Logistiikkapalvelut, Rautaruukki (SSAB), Reima*, Santa Monica Networks, Sato, Skanska, Sonera, Steveco, Suomen luonnonsuojelun tuki ry, Taidekutomo Rasinmäki*, TallinkSilja*, THL, Traficom*, Vantaan kaupunki, Valio, Valitut Palat, Saarioinen, UFF, UPM, Valitut Palat, Valmennus Vuosikello*, Vatajankosken Sähkö*, Viestintätoimisto Source*, Voimatori, VVO, Väylävirasto* ja YEEA Work.    

*tuoreimmat asiakkaat

Tunnen siis hyvin useita teollisuuden aloja, kuten

- elintarvike- ja kaupan ala
- finanssiala
- ict, tietotekniikka, mobiili- ja laajakaistapalvelut
- matkailupalvelut
- koulutus, valmennus, konsultointi ja hr
- vaateteollisuus ja -kauppa
- metsä- ja terästeollisuus sekä LVI-ala
- rakentaminen ja asuminen
- logistiikka ja infra
- sähkönmyynti ja sähkönsiirto
- sosiaali- ja terveydenhuolto sekä lääketeollisuus

Ole hyvä ja tutustu ammattitaitooni tarkemmin CV-sivuillani

Kumppanit - sillä yhdessä hyvä tulee!

Pitkä ura mainos- ja mediamaailmassa on tuonut mukanaan mahtavan kumppaniverkoston. Tarvittaessa kontaktiverkostoni kautta hoituvat kaikki mainonnan ja markkinoinnin tehtävät. Pätevä tekijä löytyy, olipa kyseessä sitten visuaalinen/graafinen suunnittelu, valokuvaus, video-ohjaus ja -kuvaus, tekstikäännökset, yritysstrategiat, repro- tai painotyöt. Jos työsuma tai vaikkapa influenssa rajoittaa omaa tuotantokapasiteettiani, moni taitava copywriter-ystäväni on valmis tarttumaan toimeen puolestani. Tutustun toki iloiten aina myös uusiin alan ammattilaisiin!


Sanose - luotettavaa käännöspalvelua

Tarvitsetko luotettavaa ja korkeatasoista käännös- tai tulkkauspalvelua? Valitse asiantunteva, laadukas ja monipuolinen Sanose.

Minna Keso & Virma: liikkuva kuva

Graafiseen suunnitteluun sekä erilaisiin dokumentti- ja elokuvatuotantoihin keskittyvä huippuammattilainen. Lahjakas ja mukava nainen, jolla myös vahvat alan verkostot. Muista: Virma.

FYREN Helsinki

Halutessasi kokonaisvaltaisen sisältömarkkinoinnin strategian vauhdittamaan liiketoimintaa, FYREN suunnittelee strategian, prosessit ja toimintamallit huippukuntoon asiakkaita kutsuvaan omaan mediaan. Älyä ja sydäntä = FYREN.

Niko Stenfors - graafinen suunnittelu

Niko Stenfors tmi, visualisti vailla vertaa. Graafisen suunnittelun konkari, jolla hallussa mm. suoramarkkinointi. Puhelin 044 502 9716.

Markkinointitoimisto Kitchen

Olen Kitchenin kumppanisuunnittelija. Isoihin markkinointisuunnittelun konsepteihin suosittelen ottamaan yhteyttä Kitcheniin, joka muuttaa maailmaa mainonnan kautta. Kitchen

Mediatassu on Helsingin seudun kauppakamarin ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys

Mentorina Nuori Yrittäjyys -yhdistyksessä

Olen kumppanina Nuori Yrittäjyys -ohjelmassa tukemassa opiskelijoita, jotka harjoittelevat lukuvuoden ajan oman yrityksen perustamista. Autan, opastan ja rohkaisen paikallisia Keudan opiskelijoita. Nuorissa on tulevaisuus!